Juldagen blir till natt

Dagbok 26 december 2010
Juldagen har blivit Annandag jul och man sitter här en iskall natt då tempen ute visar -17 grader.  Idag har jag hört tre personer som säger att dom slutat tro på växthuseffekten för det där kan ju inte stämma nu när det är så kallt…
Jag orkar inte svara utan går därifrån.
Jobbade idag, igen ska tilläggas. Var en kort tur mellan 7-12, sedan åkte jag hem och sov ett par timmar. Jag gör det jämt numer när jag jobbat dagen, sover alltså. Ännu en perfekt tips om ni vill lära er hur man kan lyckas bli ännu lite mer osocial. Man jobbar, och sedan sover man resten av dagen. Det betyder att när du sedan är pigg sover alla andra.
Fast idag var jag faktiskt lite social. Jag och Henke firade jul ikväll istället för igår. Julmat och TV, en riktigt svensk jul, men mysigt va det.
Tror Henke ser på mig att jag inte mår så bra just nu, men det är en tyst överenskommelse att inte tala om det, men han ser och han märker.
Tycker synd om honom ibland, just för att jag inte kan uppskatta någonting. När ens liv går ut på att vänta på döden så blir den glada stunderna inte så många liksom.
Jag försöker att spela glad när någon annan är med, och oftast lyckas jag. Skådespelare har jag ju alltid varit och har alltid varit duktig på att dölja hur jag mår och känner. Det blir bäst så.
Ska snart i säng nu. Jobbar i morgon också, och sen måndag och sen tisdag och sen…
Suck

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *