Heja Wikileaks

Till och med jag började undra ett tag om det som Wikileaks sysslade med verkligen var bra, men efter de senaste dagarna inser jag att Wikileaks verkligen står för något som uppenbart skrämmer skiten i maktgalna ledare, och ledare som tror de har makt (Hejsan Carl Bildt)
Nu när man läser om hur företag efter företag gör saken svårare för Wikileaks blir jag bara förbannad för än vad jag vet finns det väl ingenting som tyder på att Wikileaks bryter mot lagen eller? Är det inte just det som myndigheterna just nu desperat försöker komma på om de gör eller inte. Det är så smärtsamt uppenbart att företagen viker sig för påtryckningar från myndigheterna redan nu och att sedan kalla Wikileaks för terrorism är enbart löjligt, men terrorism är ett ord som USA mest av alla idag älskar att använda på allt som inte passar in i supermakten tycke och smak.
Det som är ännu mera lustigt är det faktum att vi alla redan nu vet att om Wikileaks mot förmodan skulle försvinna så kommer någonting annat att sättas upp i samma stund. Wikileaks har startat någonting nytt och nu när bollen börjat rulla tror jag det kommer bli omöjligt att stoppa den.
Någonting som däremot är skrämmande och sorgligt på samma gång är däremot den feghet som flertalet länder visar när det gäller vissa dokument från framför allt Irak. Att oskyldiga barn dödas t.ex verkar vara helt ok när amerikaner ligger bakom på ett eller annat sätt.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,
Intressant.se

Bookmark the permalink.

2 Responses to Heja Wikileaks

  1. Pingback: [Problemet löst] Wikileaks « intelligent union

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *