En natt som alla andra men ändå inte

Dagbok 4 december 2010

Lördag natt och nyss hemkommen från E-B. Har suttit där med några arbetskamrater och andra och haft det riktigt trevligt. Behövde det kände jag. Komma bort och tänka på någonting annat.
Hemma är det tomt, så sanslöst tomt men det blir väl bättre hoppas jag.
Zuzzi verkar i alla fall inte bry sig så mycket, hon har varit extra kärvänlig idag och just nu ligger hon i sängen och spinner och spinner och påkallar på uppmärksamhet hela tiden vilket vi ger henne både jag och Henke.
Jag tror inte Zuzzi kommer lida så mycket. I ärlighetens namn är ju katter inte direkt sociala djur gentemot varann och numer är hon gammal och lite butter. Nu får hon all uppmärksamhet och hela lägenheten själv.
Jag har funderat idag på hur speciell Zazza var, även som katt var hon ett riktigt orginal och det är det man saknar just nu. Nu kommer ingen komma in klockan 23 och kräva att Henke ska lägga sig. Något som Zazza gjorde varje natt.
Någonstans har jag inte förstått att hon är borta. Att jag faktiskt aldrig mer kommer få se henne, men det uppvaknandet kommer väl så småningom det också.
Annars var jag på möte idag men det orkar jag inte tjöta om nu. Ska sova istället.
Känner mig fortfarande nere och trött, och har liksom ingen lust med något, men även det kommer väl ändra sig hoppas jag.
Tror inte jag ska ha fler katter efter detta. Blir ju sinnessjuk varje gång någonting sånt här sker.

Bookmark the permalink.

One Response to En natt som alla andra men ändå inte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *