Veckans MacWorld

Som en del vet älskar jag tidningen Macworld. Inte så mycket för att jag gillar Apple (gillar faktiskt inte alls Apple och nej, jag drömmer inte om en värld där allt styrs av Steve Jobs) utan mer för att Macworld är av de mest hysteriska tidningar vi har i det här landet. Den är helt sanslöst vriden och ALLT med Apple är helt underbart. Även artiklar som skriver om saker som Apple gjort som inte är direkt bra vrids till något positivt. Ja, Macworld är för datavärlden vad tidningen Världen Idag är för kristendomen: Helt jävla sanslös. Varje gång jag läser tidningen undrar jag hur mycket tidningen får av Apple varje månad.
Därför inleds idag en ny serie på walentine.com kallad för Veckans MacWorld. Här kommer jag välja en av artiklarna man hittat den senaste veckan som sticker ut lite grann och som är så där härligt Macworldisk 🙂
Denna vecka var det inte alls svårt att hitta en vinnare, bland många sjuka stack en ut som en antenn på en gammal Ericsson telefon:

Snart dags för iAd i Europa

Snart kommer nya reklamidioten som Apple hittat på och Macworld för det till något nytt och spännande.
Wow reklam i spel och appar!!! Fast denna gång om du klickar slipper du minsann hoppa ur programmet, och visst är det en jävla tur för jag som klickar på reklam jämt, ja jag som älskar reklam, är glad att de kommit på nya sätt att försköna mitt liv till total fulländning.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *