Ännu en helg har gått

Dagbok 22 november 2010

Så var då ännu en helg gjord. Usch de går alldeles för fort.
Jag har under några månader varit ledig på helgerna vilket har varit helt underbart, men nu så från och med nästa vecka ska man börja jobba helg igen och jag har redan ångest.
Ångest ja, det har jag nu. Det har jag alltid när jag varit ledig och ska tillbaka till jobbet igen. Jag och så många andra i det huset delar den grejen, ångesten alltså. Det blir som vanligt att man kommer gå omkring som en levande död och bara vänta på att få gå hem. Sedan när man väl är hemma slocknar man klockan 20 och hela dagen går åt.
Helgen har annars varit underbart skön och lugn. Henke och jag var och handlade i fredags och planerade för våran Harry Potter helg, vilket vi också hade en. Sex filmer såg vi, så just nu är man lite trött på Harry och dom andra. Annars gillar jag Potter, tycker det är en trivsam historia även om den till slut blir så mörk så Armageddon framstår som någonting roligt och glatt. Det är ungefär det jag ägnat min helg åt.
Jag behöver vila min ben och fötter. Den inflammation jag har haft i fötterna väldigt länge har sakta börjat krypa uppåt. Jag funderar ibland på hur länge mina hälsenor kommer hålla, men gå dom av lär jag ju märka det…
Kroppen är annars inte i det bästa skick just nu. Har ont hela tiden faktiskt och självklart påverkar det sömn, humör och allt annat. Fast jag tror att min främsta problem är att jag pressar mig för hårt. Jag ska självklart inte ägna mig åt lyft och allt sånt som ingår i mitt yrke, och emellanåt borde jag vara hemma och ta det lugnt men jag är inte bra på att ta det lugnt. Jag blir stressad när jag inte gör något, vilket passar föga bra ihop med det faktum att jag också blir stressad när jag gör något. Fan, jag börjar kanske bli gammal.
Ännu en vecka nu då, en alldeles ny vecka som antagligen inte kommer skilja sig så värst mycket från veckan innan. Om det är någonting bra eller inte kan jag inte svara på men det får gå.
Livet är väl sånt, det får gå

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *