Mitt egna förslag

GP skriver om det nya trängselskattesystemet i Göteborg och det nya reviderade förslag som lagts ut idag. Efter att ha läst detta föreslår jag ett helt annat system där vi helt enkelt betalar alla som tar bilen. Iställer för avgift inför vi bidrag där man varje gång man tar bilen drar sitt kort i en läsare och sedan hamnar några extra kronor på bilistens konto. På detta sätt bidrar vi till en sämre miljö och att ännu färre åker kollektivt vilket jag tror gör nytta för kommunen i längden. För visst är det charmigt med dålig luft och köerna vid tingstadstunneln får det att pirra i mig varje dag
Vidare anser jag att bidragen till kollektivtrafiken ska sänkas till hälften och att alla som åker spårvagn får en smäll på käften när de kliver ombord

Bookmark the permalink.

One Response to Mitt egna förslag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *