Trötter men fundersam

Dagbok 3 september 2010

Är så trött så jag kräks…
Har idag jobbat, åkt hem, bestämt mig för att jobba lite hemma vilket resulterade i att jag insåg snabbt att jag var tvungen att åka tillbaka till jobbet enbart för att kunna kolla min mail där jag hade saker som jag var tvungen att ha. Sedan satt jag och pratade/skrattade lite med lite kollegor och efter det blev jag actionhjälte när jag med fara för mitt eget liv gick över en kyrkogård för att kunna möta J i några minuter.
Att gå över en kyrkogård kanske inte låter så hemskt men det var kolsvart (svenska kyrkan borde tänka på att även döda kan vilja ha en lampa tand) och med kolsvart menar jag kolsvart! Men jag klarade mig och inte den minsta zombie kröp fram och anföll mig.
Efter detta fantastiska äventyr bestämde jag mig på vägen hem att jag inte ville åka hem direkt så jag for iväg på gallej, och hejsan va kul de var. Nu sitter jag här och ögonen skriker att de vill blunda, och kroppen gör likaså.
Folk säger att det börjar märkas att jag går ner i vikt nu. Vet inte om de gör de för att va snälla men glad blir jag i alla fall. Det sporrar och man vill gå ner mer. Massor ska bort! MASSOR!
Funderar lite…
Vad kommer ske. Kommer nåt att ske? Vill jag att nåt ska ske? Är det bra som det är? Behövs verkligen det andra? Kommer det förstöra? Kommer det blir starkare?
Vill kramas.
Hålla om
Känna
Vill kramas så jävla mycket!
Vill älska
Tror inte det kommer ske. Kanske vill jag inte att de ska ske.
Jag är —
Fan va jag är trött på att va bög

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *