Söndag

Dagbok 6 september 2010

Kan man gå från att känna sig ok till att gå rakt in i väggen genom att se sig i en spegel? Japp, jag tror det. I alla fall känns det så just nu.
Har inte varit någon direkt bra dag idag. Har faktiskt tillbringat dagen med att gå, jag har vandrat och vandrat lite hur som helst. Gick först jag ut och gick i över 2 timmar, sen hem och åt lite och sen ut igen i ytterligare 2 timmar. Vet inte riktigt varför jag gick, men det kändes bra. Kanske är det ett bra sätt att rensa tankarna men tankarna kommer ju tillbaka direkt när man kommer hem igen. Så va fan spelar det för roll då?
I morgon är det jobb igen. Då ska man träda i rollen som glad och hjälpsam arbetare, men jag känner inte för att vara glad eller hjälpsam faktiskt. Just nu skiter jag i allt, men visst ska man göra sitt jobb. De gamla kan ju inte hjälpa att personalen har nerverna utanför.
Nej fan, orkar inte skriva mer idag inser jag. Blir förbannat krystat
Gonatt

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *