Nattliga tankar

Dagbok 16 augusti 2010
Klockan är 1:15 natten till måndag när jag påbörjar detta inlägg. Kan inte sova alls känner jag så jag kravlade mig upp och satte mig vid laptopen.
Sover inte hemma inatt, vilket kanske är dumt men skitsamma, mycket man gör är dumt, och så jävla dumt är det inte om du frågar mig. Det som skulle kunna kallas dumt av andra sover inte så långt ifrån mig, han är söt faktiskt, söt och så förbannat ung…..igen
Har förklarat att det inte blir mer sånt här nu, för hans egen skull. Han ska ta reda på livet, inte fråga om allt. Livet ger inte alla svar på en gång, en del svar får man när man är 15 andra får man när man är 55. Så ska det vara. Rädslan däremot för att hitta svaren och vad svaren kan säga skrämmer oss alla, men vi måste gå igenom dom. Det är en del av livet själv. Han måste också det, hur jobbigt det än är.
Gud, han ligger på rygg naken och han rör sig hela tiden eller mer han far omkring som en dåre i sängen. Ser jag ut sån när jag sover? Henke brukar säga att jag far omkring som en dåre så kanske är det så. Det ser lite gulligt ut i alla fall. Han är faktiskt väldigt söt, fan att han ska vara så ung och samtidigt vet jag att det inte är mig det handlar om. Det handlar om det jag sade, att ha någon som kan ge svaren på alla frågor så man slipper ställa dom själv. Han är som jag, en fegis men han har rätt att vara feg. Jag är för gammal för att vara det…
Tillbaka…
Tog en cigg på balkongen. Göteborg är inte direkt mysigast i världen just nu. Kallt och det blåser som fan. Insåg när jag gick ut att boxershortsen jag har på mig inte direkt sitter åt kanonbra. Det lilla man har blir inte direkt stoltare när det nästan blåser orkan med minusgrader omkring den. Jaja, skitsamma. Han tycker den är snygg Haha. Vet inte riktigt vilket som är bäst. En tjej som kallar den söt eller en kille som säger att den är snygg. Intressanta tankar egentligen. Tänk att vår lilla vän ”där nere” är så viktig. Kollar på den, jo fan den är ganska snygg! Har sett värre genom åren helt klart. Nåt har man att va i alla fall lite stolt över, och funkar gör den fortfarande YAY. Läste en gång att ens sexuella topp ligger mellan 20-25 år men det har ingen sagt till min lille vän, he is still going strong. You go boy!
Ta reda på livet var det ja. Det är ett råd som är lätt att ge till andra, men jag själv då? Hur mycket tar jag reda på livet?
Jag hatar mig själv, det kan man lugnt konstatera och det kommer väl inte som en överraskning direkt.  Jag hatar mig själv in i märgen men frågan jag ställer mig denna natt är: Trivs jag med det?
Nej vill jag skrika högt, jag är dödstrött på att hata mig själv, så vad gör jag? Det måste hända någonting nu, någonting som sätter punkt på de här förbannade jävla skitåren där mitt liv stått totalt stilla.
Jag skrev igår att jag alltid tänker 2 månader framåt i tiden och att det alltid slutar med att jag gör en uträkning där jag förlorar, där jag är den som är sämst, där jag är den som kommer sist. Varför gör jag så? Varför drar jag ner mig till de värsta och mest sunkiga tankar man kan ha, samtidigt som jag gömmer mig bakom en fasad av styrka, ilska och engagemang? Jag är ju för fan inte arg! Jag är ju för fan inte ett piss engagerad. Jag väntar ju på döden för helvete! Det är ju det jag gör, och det är ju det jag gjort i år efter år.
Igår kom Henke hem full som fan och när jag hjälpte honom in i lägenheten och i säng kände jag mig som en homosexuell version av Moa Martinssons ”Mor Gifter sig”. Jag ska för helvete inte vara den som tar hand om andra som är fulla. Jag ska vara full! Jag ska vara packad och åka hem och vilja ha efterfest hos Malin eller Emma, och sen slockna aspackad på deras soffa efter att ha spytt i handfatet. Dom ska dagen efter väcka mig och den där minen som säger ”Fan va pain in the ass du är” ska synas där. Jag ska ringa Annika klockan 2 på natten och diskutera livets mening och sen ska jag ringa Sofia och göra det samma! Jag ska komma bakis som fan till jobbet en söndag och skaka av illamående när en boende skriker eller när kollegan rasslar med kastrullerna. Jag ska dra med Poppe till London och knarka och leva som fan eller åka till Markus i Norge och skälla ut dom för att dom jagar valar. Jag ska gå till gretas och skrika ”TAKE ME TO YOUR HEAVEN” när den där förbannade Perelli låten spelas för femtioelfte gången. Sånt ska jag göra, men gör jag det?
Nej!
Nej jag sitter hemma och väntar på liemannen istället.  Jag sitter hemma och hoppas att det en dag ska komma in någon som vill ha mig, men där jag samtidigt inte släpper in någon. För det är så jag funkar. Jag släpper inte in någon i mitt liv. Hit min inte längre är min melodi och vet ni vad, den låten är verkligen skitkass!
Jag kan inte banta, anledningen är väldigt enkel. Jag kan inte banta för när jag vaknar dagen efter och inte gått ner och ser ut som Brad Pitt/Adam Lambert (en blandning som skulle få ”Little Wally” att explodera) så ger jag upp. Jag skiter i vilket och så skippar jag frukosten, och också ofta middagen. Sedan äter jag som fan på kvällen och detta mina vänner är det bästa du kan göra när du vill gå upp i vikt. Skoja med kroppen så den tror att den inte kommer få mat. Då lagrar den varenda kalori i rädsla för att den inte kommer få mat igen på evigheter.
Jag kommer inte se ut som Brad Pitt/Adam Lambert i morgon. Faktum är att jag kommer aldrig se ut som dom. För först, låt oss göra en sak klar så kan vi gå vidare sen. Jag ser verkligen inte bra ut. Alla har nåt säger men, men det har inte jag, och det spelar ingen roll om jag väger 220 eller  75, så är det bara. Jag ser förjävlig ut, men…
Jag skulle i alla fall inte se sämre ut om jag gick ner i vikt, så varför inte starta då? Ja just det, varför inte starta! Det är inte så svårt, nej det är det inte, det handlar bara om att sluta gömma sig bakom den där fasaden som jag döljer mig bakom. Att sluta sitta och trycka i min jävla lägenhet där jag är depp för att saker gick som de gick. Ok, de gick som de gick, skit samma då. Bit ihop och gå vidare. Livet har mer att ge.
Ja, det är synd och snudd på förjävligt att man träffat så många svin i sitt liv, men nu har jag det. Jag kan hata dom, men inte fan ska jag gå under på grund av dom! För det är just det jag låter mig göra. Jag låter mig själv bli ett offer gång på gång och det är som om historien upprepas hela tiden utan slut. Fuck them! Det säger jag nu! Fuck them all! May they all rot in hell! May they……eller nä….ingen ide att ödsla tid på sån skit egentligen.
Så varför inte börja här och nu då. Här i denna augustinatt 2010, varför inte låta Walentines nya liv börja här och nu.
Ja varför inte?
Varför inte ta tag i det som jag vill ha, det som jag strävar efter och göra nåt. Jag har två manus liggande som folk visat intresse för. Jag är ett hårstrå ifrån att lyckas med det som varit min dröm sedan jag var 12: Att bli författare! Så kom igen och skriv då för helvete! Skriv så pennan glöder! Jag kan ju för fan! Se på min blogg. Jag uppdaterar den knappt aldrig men ändå har jag högre läsarsiffror än många aktiva bloggar som dessutom räknas som stora.
Jag vill bråka med Livets ord etc igen! Jag vill få hela världen att inse att frikyrkor är livsfarliga och att det inte skiljer ett skit mellan dom och fascister i sättet de bygger sin verksamhet på. Ja jag vill ställa mig på barrikaderna igen, med regnbågsflaggan virad omkring mig och skrika ”I SLEEP WITH MEN, YOU DON’T! AND GUESS WHAT! I DONT GIVE A FUCK SO YOU SHOULDN’T EITHER”
Jag vill ta tillbaka den Walentine som faktiskt fanns en gång och som jag trivdes med. Honom vill jag ha tillbaka.
Så kanske är det just där jag ska börja. Kanske är det där mitt liv måste börja förändras. Att jag tar tillbaka mig själv.
En annons vore kanske på sin plats:

Trevlig kille med film, musik och litteraturintresse söker nya kontakter. Har en söt eller snygg penis (beroende på vilket kön som yttrar sig) som fungerar utan några större problem. Är ganska fet just nu men ska jobba på det, och tänk sen när jag blivit smal och snygg, då kan du med gott samvete säga, ”Jag tog honom inte för utseendet”. Gillar hemmakvällar med god mat, och jag dricker sparsamt. Jag älskar faktiskt att laga mat så det slipper du, och jag lovar att du aldrig någonsin behöver äta falukorv och sån skit mer. Jag tycker väldigt mycket om att bli kliad på armarna så om du gör det, sköter jag tvätt och städ. Tror jag har ett gott hjärta, men även mina brister, men det hoppas jag att även du har. Det är ju våra brister som gör att vi kan utvecklas till det bättre.
Intressad? Hör av dig till ”Den söta snyggingen”

Jag får kanske jobba lite med min annons, men det är ju ett gott försök i alla fall.
Men jo, det är här jag får börja. Det är dags att göra sig av med sina gamla demoner. Det är dags att välja nu:
1.  Må skit i några år till
2. Ta det jobbiga som komma skall men se framtiden ljusare.
Jag väljer nummer 2. Ja det kommer bli tufft, men jag har klarat värre saker tror jag och med hjälp från de få vänner jag har vet jag att jag kan klara det.
16 augusti 2010, det var den dagen det skedde. Det var den dagen Walentine bestämde sig.
Jag väljer livet, för döden e jag fan less på
Nu ska jag krypa tillbaka till orkanen här bredvid. Kanske om jag lägger mig och håller om honom så ligger han still. Har jag en krossad näsa i morgon vet jag att det var fel taktik. Klockan är 2:15 och om 5 timmar börjar jag jobba igen. Yay!
Natti dagboken och natti ni som läser.
The ”new” Walentine has left the house….
For nowBookmark the permalink.

One Response to Nattliga tankar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *