Ibland blir man bara så trött…

För er som ibland tycker att jag är FÖR personlig, håll i något hårt för nu går den undan…
På mitt jobb har jag någon kollega som uppenbart är väldigt intresserad av mitt sexliv. Personen är så till den milda grad intresserad så att personer finner det vettigt att berätta om detta för de boende jag har hand om. Detta skrev jag om redan för över ett år sedan, men uppenbart är inte personen nöjd än med det han eller hon presterat så han eller hon fortsätter.
Låt mig direkt säga så här: Jag är ganska säker på vem jag är. Eller, tja, det beror på vem du frågar så klart. En del skulle nog säga att jag inte verkar det minsta säker på vad jag är sexuellt. Mest på grund av att jag inte brukar och kommer inte acceptera att lägga mig i något fack. Jag är inte straight, det vet jag! Det räcker jävligt gott för mig.
Jag är dessutom en väldigt stolt Icke straight person. Folk som inte kan acceptera att jag si eller så, brukar få på käften (verbalt) Jag är nämligen lite för gammal för att orka be om ursäkt för hur Gud eller Moder Jord skapat mig. Det finns viktigare saker i världen anser jag att bry sig om än om Walle snaskar kotte eller inte.
Jag personligen bryr mig inte ett skvatt om ”mina” boende vet hur jag är eller inte är. Har de ont av homosexuella så känner jag direkt så här att det är deras problem mer än mina egna. Jag har heller inte dessutom tänkt att försöka omvända deras inställning och anledningen till det är främst att jag inte är anställd om en homojesus som ska frälsa världen från heterosexualiteten, även om det kanske vore en jävligt bra ide. De boende är också i den ålder då jag tycker att de kan få tycka lite vad de vill. Slutligen så är jag där FÖR dom, inte tvärtom och hur kul det än är att snacka sexuella problem och erfarenheter så finns det andra att göra det med än de som är över 80 år. Dessutom så är det ju så att det enda som det här skapar är oro, och oro är något gamla inte ska behöva få gå igenom. De har nog som det är med sjukdomar och krämpor
Sedan ska jag också lägga till, och detta är viktigt: De boende som gjort små antydanden att de vet har inte på något sätt varit nedlåtande eller otrevliga. Så de boende är inget problem i det hela. Det är alltså värre med den/de nötter som inte kan hålla käft.
Jag blir mest bara trött på det här. Mest för att det stör mig så förbannat att någon av de jag jobbar med uppenbart är så jävla korkad. Sedan är det väl visst lite av en ära att mitt sexliv väcker en sådan fascination så jag tänkte nu innan jag går och sover göra ett eget quiz med svaren direkt så att du som är den där korkade kan läsa allt du behöver. Sen behöver du ju inte fundera mer och kan sova lugnt och blunda för det faktum att anledningen till att du är så fascinerad antagligen är för att du är en liten smygis själv. Dessutom hoppas jag att du kommer med oss i september när vi går ”gay and crazy”…
Puss på dig! Pucko!
/Walentine
Walentines Sexliv eller  Frågorna du alltid undrat svaren på
1. Namn?
Walentine
2. Kön?
Man
3. Sexuell läggning?
Lite hur som helst men blir jag tvingad tar jag en man
4. Har du varit med en kvinna?
Ja
5. Har du varit med en man
OM!
6. Tycker du om att ha sex med kvinnor?
Jorå,d e funkar men jag får liksom svårt att komma igång. Förstår mig inte på mekaniken riktigt om jag ska vara ärlig, men å andra sidan väljer ju vissa kvinnor ibland att ligga med aspackade män så det kanske inte gör så mycket. Jag är som en aspackad man fast jag håller ståndet bättre so let’s go!
7. Tycker du om att ha sex med män?
Låt mig svara så här: YAY! WHOO HOOOOOOOOOOOOOOOOOO
8. Är du nöjd med ditt utseende?
LOL! Nej inte direkt
9. Hur lång penis har du?
Möt mig på dass på personalrummets toalett så kan jag visa
10. Är du nöjd med din penis?
Jarå, Little Wally är alla tiders. Duger i krig och i fredstid
11. Hur många män har du varit med
Jag tappade räkningen när jag fick köpa nytt minneskort till datorn.
12. Vad är det bästa du kan göra med en kvinna?
Räknas det när hon kliar en på armen?
13. Vad är det bästa du kan göra med en man?
Se svaret på fråga 9
14. Har du varit kär i en kvinna någon gång?
Oja!
15. Har du varit kär i en man någon gång?
WOW fler gånger än Folkpartiet testar nya idiotiska saker för att locka väljare! En jävla massa gånger alltså
16. Är du kär nu?
Hehehe
17. Vad är det bästa du vet?
Höga lönelyft, men nu snackar vi ju inte om det så jag får nog välja att gossa/kramas/hålla om varann/känna närhet (och till skillnad från väldigt många andra män behöver det inte sluta med sex)
18. Är du romantisk?
Det vet jag inte, ibland kanske med rätt person. Men jag tycker om promenader när man håller varann i handen och jag älskar att hålla om någon och se på film eller bara prata etc. Däremot gillar jag inte romantik för romantikens skull. Då blir det konstlat.
19. Är du kåt av dig?
Om du menar att om jag tycker det är kul att ha sex på köksbordet och sen beställa hempizza så ja! Numer är jag däremot så tung så köksbordet funkar inte riktigt och jag äter inte pizza längre.
20. Vad är det bästa med kvinnor?
Deras förmåga att kunna mysa utan att det måste leda till sex varenda gång
21. Vad är det bästa med män?
Att de är män
22. När va du sexuellt med din första tjej?
Jag gick i åttan
23. När va du sexuellt med din första kille?
Två veckor efter tjejen i åttan
24. När insåg du att du va bög/bi/icke straight?
Det har jag vetat hela livet men ville inte tänka på det.
25. När kom du ur garderoben?
Jag var ganska gammal, det var på julafton när jag var 24 (eller 25 kommer inte ihåg) Ja konstig dag kanske, men är det mer normalt att dansa som en idiot runt ett träd man burit in i vardagsrummet?
26. Vad sade dina föräldrar?
Hade ju bara mamma och hon tittade upp från sin virkning och sade ”Berätta nåt mer jag inte redan vet” och sen va de bra med det. Min mamma är världens bästa mamma! Puss och kram till henne!
27. Vad sade dina kompisar när du kom ut?
De flesta tog det bra. Den som hade svårast för det var en som jag från och till haft sex med i 5 år. Det var visst inte så bra att vi nu inte kunde skylla på ”kompisgrej” längre
28. Vad är det absolut bästa du vet när det gäller sex och samlevnad?
Hmmm, att vakna med någon, det är det bästa. Att vakna och öppna ögonen och se den du tycker om ligga där bredvid dig. Att sen krypa nära och lägga armen om och bara hålla och känna värmen slår allt! Funkar halvbra på vänner med faktiskt, dock då med mer kläder på.
29. Inom gayvärlden brukar en del snacka om aktiv och passiv. Vad skulle du kallad dig?
Aktiv, väldigt mycket aktiv faktiskt
30. Varför svarar du på dina egna frågor?
För att jag är sinnessjuk
31. Du kommer inte på fler frågor nu va?
Nej, jag tror inte jag gör det
32. Ska vi sluta nu då?
Ja tack, det här var löjligt redan från början
Så! Nu vet du lite mer om mig, är du inte glad?!
Har du fler frågor så ställ dom gärna kära du, men ta de med mig då är du snäll. 90 åringar kan väl få bli besparade av sånt?

Bookmark the permalink.

3 Responses to Ibland blir man bara så trött…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *