I'm moving on

Dagbok 30 augusti 2010

Du tror livet ska blir bra, det är då slaget i magen når dig.
Slaget som gör ont, och som får dig att tappa andan.
Kanske är det dags att se vad man har, och samtidigt se vad man inte har och kanske är det dags att ta bort det som gör ont.
I 12 år har jag undrat vad som är fel. I 12 år har jag funderat på varför jag mår som jag mår. I 12 år har jag letat efter en väg ur något som jag inte ens velat kännas vid vad det är. Nu vet jag.
I natt fick jag nog, i natt kom jag till den gräns jag aldrig riktigt nått till innan. Nu vet jag vad som är felet, och nu vet jag att det är dags att gå vidare.
En nytt liv, en ny stad, nya vänner, nya världar och nya upplevelser.
Det är vad jag behöver, och det är det jag ska ha. Kalla det gärna fly, men stannar jag här dör jag. Så enkelt är det, jag dör!
Det jag har här finns knappt hur mycket jag försöker, och det räcker inte till och jag behöver mer. Jag behöver bli människa igen och jag behöver bli hel.
Tiden är kommen för något nytt, och med kalla ögon ser jag tillbaka på det som varit, och med lika kalla ögon ser jag på det som finns nu.
”Vill du bli 40”, frågade min doktor mig. Ja det vill jag, men här kommer jag aldrig bli det. Här finns bara skräp kvar. Här finns bara rester kvar av något som aldrig blev något bra. Här finns bara sånt som gör mig illa.
Fuck you all säger jag till er som utnyttjat mig och min förbannade idiotiska tro på att är du snäll är folk snälla tillbaka. Fuck you all säger jag till er som kallar er vänner men som är kalla som isbitar.
Till de som bryr sig, de som finns där och som funnits där finns jag. Jag finns där och jag det kommer jag alltid att göra. Till er andra vill jag bara spotta åt. Åt er som ser mig som någon som aldrig förändras, en person som står stilla. Ja varför tror ni det? Varför står jag stilla? Varför låter jag mig inte utvecklas i samma takt som ni? Fundera på det!
Ja fundera på er medan jag packar ihop det lilla liv jag har och drar vidare.
Vidare mot något nytt, spännande och utmanande. Vidare mot nya mål, möjligheter och drömmar
För drömmar har jag, däremot har jag varit dålig på att lyssna på dom. Det blir det ändring på…
NU!

Bookmark the permalink.

One Response to I'm moving on

  1. Lillewi says:

    Ta steget….men jag kommer sakna dig, men jag tänker hålla kontakt…..så lätt slipper du inte mig:)stor kram till dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *