Hjälp walentine.com

För första gången ska jag skriva ett tiggarbrev…
Så här är det. Den senaste tiden har det framkommit att personer aktivt ”testat” att se om det går att fälla mig/walentine.com för förtal.
Ni som brukar besöka bloggen vet att jag inte direkt varit aktiv den senaste tiden, men bloggen har funnits här ändå.
Enligt de svenska regler som gäller idag ligger walentine.com under PUL. Detta är uppenbart inte tillräckligt har jag insett, därför måste jag nu ansöka om ett utgivarbevis. Med ett sådant är jag och denna blogg skyddad under grundlagen om yttrandefrihet istället, vilket ju PUL är så långt ifrån man kan komma.
Problemet är bara det att det kostar 2000:- att skaffa sig ett sånt, sedan gäller beviset i 10 år. Om du gillat, eller gillar, det som stått på den här bloggen, och om du har en tia eller mer över så hjälp mig gärna. Så fort jag fått ihop de pengar som krävs plockas donationsknappen bort och jag kommer skicka in papper för utgivarbevis.
Jag tackar er redan nu genom att helt enkelt säga tack! och självklart kommer jag informera om hur det går med beviset.

Bookmark the permalink.

2 Responses to Hjälp walentine.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *