Melodifestivalen 2010, Deltävling 2 Sandviken: Summering

Andra deltävlingen blev bättre på alla plan, och nu talar jag om programmet i sin helhet. Både Måns och Christine har bättrat på sig på alla plan. Allt flöt bättre, snacket, skämten och de verkar avsevärt mindre nervösa, så det finns ingenting att klaga på där.
Att Erik och hans Manboy skulle gå vidare kom ju inte som en chock, och att han gick vidare direkt var heller inte det någon överraskning. Själv insåg jag 30 sek in i låten att jag redan tröttnat på den, och faktiskt på Erik också. Jag har väldigt svårt för människor i TV som så fort de ser en kamera måste göra allt de kan för att le och så så förbannat gulliga ut. Manboy kommer säkert gå bra, men ju mer jag hör den så känns den bara allmänt trist.
Att Andreas Johnsson gick till final är ett stort mysterium, vem röstar på denna kille egentligen? Jag kommer aldrig begripa det, men skit samma. Nu är han där, och jag hoppas bara att han kommer få stanna i Globen, till Europa vill jag inte skicka honom, men jag vill inte skicka pojkmannen heller faktiskt.
Mina favvisar gick båda till Andra Chansen och det var väl på ett sätt tur, även om jag tycker att de kunde få åkt till huvudstaden direkt istället.
Summeringen av veckans deltävling blir ändå att det var en svag vecka. Det fanns ingenting som direkt stack ut, oavsett hur mycket vatten man använde på scenen. Pauline blir den låten som jag själv tar med mig som personlig favorit och det ska bli spännande att se om hon kommer till Globen i mars.
Och som jag redan nämnt så var det en bättre festival än förra veckan. Måns och Christine har båda blivit varma i kläderna nu och jag börjar till och med tycka att det var riktigt kul. Annars var kvällens mesta garv när Dolph skulle ha tag i en 12 åring och hittade Amy Diamond. 🙂
Ses om en vecka!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *