Vattenfall medger misstag

SVT kan man nu läsa att Vattenfall medger misstag  i planeringen. Detta har lett till att kärnreaktorer står stilla samtidigt som Sverige slår alla rekord i elpriser.
Det är ganska enkelt att bli förbannad när man läser ännu en gång den totala ignorans som skitföretaget Vattenfall visar upp. De gjorde ett misstag och vi får betala, det är elföretagen i Sverige det.
Vart är politikerna? Vart fan är protesterna? Varför slickar man röven på Vattenfall gång på gång. Detta företag som ger Sverige dåligt rykte med tanke på hur de beter sig utomlands. Detta företag som gång på gång gör vad de kan för att göra livet surt för sina kunder, men inte ett ljud från ägarna och staten.
Vattenfalls chefer borde allihop avsättas. Vidare borde någon ta det företaget och rycka upp det med rötterna och en total omstrukturering borde ske, men då kanske man behöver en regering som inte ena dagen snackar sin skit om privatisering och nästa dag låter ett annat företag bete sig som det vill enbart för att det företaget delvis finansierar statens lekstuga.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *