Dagens exploderande dvärg

Läser i skittidningen Aftonbladet att vi alla snart kommer dö!
Den lilla stjärnan T Pyxidis som egentligen är en vit dvärg kommer expolodera vilken sekund som helst nu, och med tanke på att denna stjärna ligger närmare jorden än vad man trott kommer jorden börja koka!!!!!!
Allt detta kommer ske om ungefär 10 miljoner år så börja för helvete att packa! Sitt inte bara där! Vi kommer ju för fan och dö! Är det verkligen ingen som ser filmer som 2012 längre eller????
Skulle detta inträffa innan jag hinner blogga igen så vill jag med detta avsluta med ett erkännande som legat över mig väldigt länge: Jag hatar Blondinbellas blogg och jag anser att alla som springer på Stureplan och försöker se ut som Blondinbella (oavsett kön) är idioter.
Så nu kan stjärnan få explodera
Farväl (för säkerhets skull)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *