Mörkret kommer

Sedan jag var 23 har det haft mig i sitt grepp. Emellanåt har jag fått springa iväg lite men inte längre än att det lätt ska kunna sätta klorna på mig igen. Gång på gång har jag lurats att tro att jag nu är fri, men fri blir jag aldrig.
Mörkret kommer över mig ännu en gång. Den djävulska leken Gud spelar med mig rullar igång igen. Denna gång var jag trött redan innan. Denna gång vet jag inte om jag orkar.
Jag hatar dig Gud, jag hatar dig för att det finns människor som säger att du är god. Jag hatar dig för det du utsätter mig för, men tro inte att jag ger mig utan kamp. I mig ser du någon som vågar stå upp mot dina mörka moln och dina perversa lekar.
Jag ger mig inte utan kamp. Kom ihåg det Gud, och skulle jag förlora har du mitt ord på att djävulen själv fått konkurrens.
Du är en elak Gud, en mörk Gud. En Gud som vill de du skapat illa. Tro aldrig att jag kommer be för dig eller till dig. Tro aldrig att jag kommer vända mig till dig. Med ryggen står jag emot dig, och med min kropp ska jag ge dig en kamp du aldrig glömmer.
Det verkar vara dags för en ny runda, en ny lek, ett nytt helvete.
Kommer min kropp att orka?

Bookmark the permalink.

2 Responses to Mörkret kommer

  1. Markus Halland says:

    Jag känner för dig. Det kommer gå bra.

  2. sofia halland says:

    Kämpa på och håll ut. Du klarar det. Kram!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *