Dålig stil Madonna

Jag skrev för ett tag sedan om Michael Jackson, och med anledning av det inlägget kanske detta inlägg verkar lite märkligt. Så låt mig först säga detta:
Jag förstår om Madonna måste förbereda sig enormt både kroppsligt och mentalt innan hon klarar av att gå ut på scen och köra sin show.
Jag förstår om Madonna, som har familjen med sig, också ska vara mamma mellan showerna.
Jag förstår om det är sanslöst jobbigt med folk runt omkring sig hela tiden men…
Var det för mycket begärt av Madonna att sticka ut huvudet utanför hotellet och säga hej till sina fans. För det var inte några tusentals som stod där. Som mest kanske 50, och oftast mycket mindre än så, men de som stod där älskar Madonna och för de flesta av dom var detta första gången de fick se sin stjärna live.
När jag skrev om Michael Jackson frågade jag mig om det var media, och även vi som läser skiten, som dödade honom för han fick inte vara Michael och vi vet alla att ALLT som han gjorde följdes överallt, och gjorde han inget hittade media på. I fallet med Madonna just nu är det skillnad för Madonna är här på turné. En turné med svindyra biljetter, en turné som dessutom faktiskt inte är speciellt bra enligt de flesta. Hon är här för att jobba, det är ett eget val och då kanske en viss form av human inställning till de som betalar hennes privatplan och andra ting vore på sin plats.
Enligt media är detta Madonnas helg i Göteborg:
Landar 16:57 på fredagen och åker direkt till hotellet. Där sitter hon och trycker tills hon på lördagen åker direkt till Ullevi för soundcheck och stannar sedan där tills konserten är över. Sedan åker hon tillbaka till hotellet och vägrar visa sig tills söndagens konsert ska börja. När hon lämnat hotellet plockas hennes bagage ut (löjligt mycket) och uppenbarligen kommer Madonna lämna Göteborg direkt efter konserten på söndagen.
Inte någon gång visade sig Madonna utanför hotell SAS Radisson. Inte en enda gång kunde hon ens vinka till de personer som dyrkar marken hon går på, inte är det vidare ”Kabbala?” Jag själv har inte stått utanför hotellet alls, men har följt GP som gjort det och har förvånats över den likgiltighet som Madonna visar sina fans. Jämför det med Bono veckan innan som går på pub, och full och go bjuder hem alla till Dublin (något som han sedan tar upp dagen efter på konserten). Madonna behöver kanske inte gå ut och supa på Avenyn men nog fan kan man tycka att en vinkning, en autograf, ja något som visar att hon faktiskt uppskattar att folk älskar henne är på sin plats.
Sånt agerande som Madonna visat denna helg gör att jag själv ser ner på henne. Hon vann definitivt inte mitt hjärta denna helg och jag kommer inte gråta om hon inte kommer tillbaka mer. För Madonna borde lära sig vad respekt är, och hon borde lära sig att hon är inte ett skit utan sina fans. Det är dom som gör Madonna till Madonna.
Åk hem med dig Madonna, och kommer du tillbaka så se till att ha hjärtat med dig. Iskalla divor klarar vi oss utan.
Uppdatering: Japp, Madonna lämnade Ullevi direkt efter konserten och åkte direkt till Landvetter. Kanske kommer hon på planet att läsa lite om judendomens syn på medmänniskor? Det kapitlet har hon missat.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
Intressant.se

Bookmark the permalink.

One Response to Dålig stil Madonna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *