Dagens Hjälpinsats…

Vi får gratulera tingsrätten i Stockholm som idag hjälpte Piratpartiet att komma närmare riksdagen. ”Domen” idag om att tvinga Black Internet att ”stänga av” Pirate Bay är inte bara korkad, och väldigt skum. Den är rent ut sagt idiotisk. Det som skedde idag är något unikt i Svensk historia, och en utveckling som bara kan gå åt ett håll: Åt helvete.
Grattis Stockholm! Ni har en tingsrätt som är fantastiskt global! Den passar både i Sverige och i Kina!
P.s Jo ni på tingsrätten, jag läste att Google har problem med sin tjänst blogger.com. Folk startar bloggar med bilder på sex med minderåriga. Ska ni stänga av Google också, eller är det skit samma om barnporr sprids? Barnen kanske inte kan bjuda er på middagar emellan rättegångarna D.s

Bookmark the permalink.

One Response to Dagens Hjälpinsats…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *