Slötid

Dagbok 19 juli 2009

Jag har ju inte skrivit på ett bra tag så det är kanske dags att uppdatera lite tror jag.
Kan ju börja med uppföljning av det jag skrev om jobbet innan. Jag hade ett möte med min ena chef och vår verksamhetsplanerare och jag förklarade för dom, i ungefär samma ordalag som här, att det fick vara nog nu. Jag förklarade att jag inte längre tolererade att må som jag mår på min arbetsplats och att det fick vara nog nu, med en gång. Jag förklarade sedan att nästa gång det ens nämns rasist drar jag igång himmel och helvete, för som sagt. Nu är det nog.
Det blev ett bra möte, ett jävligt bra möte. Vi har fått en bra chef, och jag hoppas att hennes engagemang kan smitta av sig, inte bara på de i huset utan på hela stadsdelen. Jag har ägnat lite tid åt att ”forska” i Lundby Stadsdel och vi kan väl säga att bra är det inte.
Nu måste jag tyvärr säga att jag inte tror hon kommer stanna så länge. Hon har inte på något sätt gett några tecken på att inte vilja stanna, men folk stannar inom kvar inom Lundby. Det är inte stadsdelen för utveckling om man säger så. Men mötet blev bra, jag fick sagt vad jag kände och tycker, och det kändes mycket bättre efteråt. När mötet var slut och jag kom tillbaka till avdelningen fick jag förfrågan om vad mötet handlat om. Jag svarade bara ”Hur man rensar bort skit”, och sen var det bra med det.
Efter detta ordnade jag det sista för en boende och kunde med gott samvete lämna över allt till den boendes Godman, gissa om det kändes skönt. Det har varit många turer om denna dam så lite stolt känner man sig. Ingen annan har brytt sig ett skit, så någon måste ju göra det.
Det finns på min arbetsplats en idé om att man kan skylla på egna privata problem hela tiden och på det sättet komma ifrån sitt ansvar. Sånt stör mig faktiskt.
Ok, nog om jobbet nu.
Annars har jag mest varit ledig med allt vad det innebär. För mig har det inneburit att jag tagit det extremt lugnt. En del läkarbesök och skit har det varit men annars väldigt harmoniskt. Jag har ägnat en stor del av tiden till att se filmer från 80-talet. Så man har hunnit med både Beverly Hills cop och Gremlins plus en massa annat. Jo, sen har jag ju spelat Monkey island också, hihi
Jag behövde verkligen denna ledigheten nu, och veckan som kommer jobbar jag bara 2 dagar sen är jag ledig i en vecka igen. Hade tänk jobba extra men jag skiter i det. Känner att min kropp behöver vila lite, och den tar tacksamt emot all form av sömn och ledighet.
Så man kan väl säga att livet står still men att det rör på sig, eller något. Jag gör inte något, och känner inte för att göra något heller. Jag pratar knappt med folk längre har jag kommit på, men har å andra sidan inte speciellt mycket att säga folk heller.
Jo, av någon anledning tänkte jag på Alex idag. Undras hur han har det. Bra hoppas jag.
Ja, faktiskt, jag hoppas han har det bra. Mitt liv blir inte bättre för att hans går under. Det är väl att komma vidare sånt kallas.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *