Nu börjar det…

GP berättar att Mölndal nu varslar 100 personer om uppsägning. Mölndal är inte den enda kommunen, och fler kommer följa efter. Ingenting lärde de sig från kriserna på 90-talet. Ingenting tog de åt sig av, istället börjar nu samma sak hända igen.
De som drabbas kommer självklart bli de redan utsatta, de gamla, de unga och de svaga.
Än en gång kommer en generation växa upp utan förankring i samhället. Än en gång kommer en generation växa upp och bli hatiska mot allt. Så snart behövs det fler poliser, så att poliserna kan följa ambulanserna när de ska göra sitt jobb…
Än en gång för få människor kalasat på samhällets pengar, och medan börsmäklarna och finanshajarna snart är tillbaka fullt ut med att tjäna miljarder, får de svaga betala kalaset i år framöver.
Nu börjar helvetet, igen

Bookmark the permalink.

2 Responses to Nu börjar det…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *