Man undrar…

Fick passagerarna betala mer nu när de fick vara så länge i Kanonen på Liseberg?
clipped from www.gp.se

Dramat startade klockan 16.08 på måndagen. Då fastnade den 24 meter höga åkattraktionen Kanonen. Händelsen utlöste stor aktivitet och räddningstjänsten skickade bland annat en stegbil och en annan av deras höjdenheter till nöjesparken.

Enligt GP:S reporter på plats klättrade två personer från Liseberg och en från räddningstjänsten upp för att prata med och lugna ned de 14 personerna i vagnarna. Det utbröt aldrig någon panik och enligt Julia Vasilis, presstalesman för Liseberg, var alla förhållandevis lugna.

Det kunde också GP:S reporter Jan Höglund konstatera. Passagerarna såg ut att ta det inträffade med fattning och flera av dem vinkade ned till publiken. Klockan 17.19 lyckades brandmännen knuffa igång tåget.
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *