Fritt fram på bussen?

Enligt GP kommer folk snart slippa gå på bussen där fram. Detta gäller ju redan på stadens stombussar men efter vad jag sett går ju alla på lite hur som helst redan på alla bussar som i alla fall jag åker på. Så nyheten har ju redan hänt, men Västtrafik har helt enkelt inte bara märkt det.
clipped from www.gp.se

Fritt fram bak på bussen

Nästa år blir det troligen tillåtet att stiga på bussarna i stadstrafiken genom samtliga dörrar. Det 16 år gamla förbudet mot fri påstigning upphävs.

Enligt mätningar som Västtrafik genomfört stämplar cirka 40 procent av spårvagnsresenärerna i Göteborg, knappt 50 procent av resenärerna på stombussarna och 70 procent av resenärerna på övriga stadsbussar i Göteborg.
  blog it
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *