Bara Alf är stor nog för Europa?

Ja denna rubrik kan vi läsa idag. Sveriges enda riktigt stora arbetslösa statsman kallas han också för, våran Alf.
Man kan också läsa på Newsmill

”Alf Svensson är Sveriges ende arbetslöse statsman. Sätt honom i arbete och låt oss själva känna stolthet. Partiet är inte det viktiga – då hade vi inte skrivit detta. Personen avgör för oss. Så från vilket håll just vi kommer spelar ingen roll

Sedan följer en ganska lång hyllning till denna man som ledde KD från ungefär Kristi Födelse fram till att Göran tog över. Själv förstår jag det inte. Vad exakt är det som Alf Svensson gjort under sina år som statsman som varit så fantastiska? Mannen lyckades ju faktiskt inte med någonting alls. Det enda han hjälpt till med är att göra mellanrummet mellan krista och ”icke kristna” ännu större. Han lyckades få kristdemokraterna att bli ett ytterlighetsparti som när de väl kom in i riksdagen gjorde det för att folk var förbannade på andra partier. Svenssons nästan fanatiska kamp mot jämlikhet och personer av annan sexuell läggning än han är ju sedan det som han kommer bli ihågkommen för. Där har Svensson mycket gemensamt med Åke Green. Vad herrarna än tagit sig för är det ”homofrågan” man idag pratar med dom om för där vet man att de reagerar på exakt det sätt media vill.
Att skicka Svensson till EU är att visa Europa att inte ens Sverige är modernt. Det är ett sätt att visa Europa att vi är inte bättre än dom utan vi ligger på samma hycklande nivå som flera andra länder som gömmer sin hatpolitik bakom Jesus.
Nej, låt Svensson stanna hemma. Han kan säkert få jobb på Världen Idag istället. De brukar ju ta in avdankade föredettingar som predikar om att Jesus som älskar alla (utom vissa)

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *