Ett litet dagboksinlägg i nattens sena timme…

Dagbok 15 maj 2009

Hej dagboken!
Klockan är jävligt mycket just nu, och jag ska snart sova men fick ändå för mig att avsluta dagen med några rader om hur livet är just nu.
Kom nyss hem efter en trevlig kväll men några vänner i stan. Vi satt på något flumställe som i och för sig var flummigt men som var billigt. Kvällen slutade med att några extremt heterosexuella killar kom fram och började spela apa, och jag satt mest och iaktog och insåg hur fel de har som menar att apor inte är besläktade med människor. Det är något visst att se hur ”män” stöter på kvinnor. Hur de försöker med alla medel få kvinnorna intresserade och hur de väldigt ofta inte märker att kvinnorna skrattar åt dom istället för med dom och då menar jag att de skrattar just på grund av töntigheten.
Den ena killen presenterade sig som rumpmodell och jag gratulerade honom att han antagligen skulle gå gott om jobb denna helg då det är HBT festival i stan. Det tog udden ur killens försök att spela cool tror jag.
Nåväl, kvällen blev i alla fall trevlig och det var ju huvudsaken. Drack gjorde jag inte mycket, jag tänker ju på hjärtat nu, och man kan ha kul utan sprit, har jag hört 😛
När det var dags för mig att dra mig hemåt bestämde jag mig för att gå hem så jag började gå över Göta Älv bron och stannade upp mitt på bron och slogs av att just där visar sig Göteborg från sin allra bästa sida. Det är något mäktigt över Göteborg just där. Så jag ställde mig en stund och bara filosoferade och Gud vad skönt det var. Väl över bron insåg jag att jag var skittrött eftersom att jag också varit vaken sen halv fem på morgonen och just då skickade Gud, eller någon annan, en taxibil som åkte förbi och strax efter det var jag hemma 🙂 50:- för att komma hem är helt ok pris anser jag 🙂
Väl hemma sen (Väldigt vad detaljerad denna kväll blir) fick jag sms från Malin och sen pratade vi en halvtimme om ditten, datten och allt däremellan. Så som sagt, en bra kväll helt enkelt.
Jobbet mitt är som det är. Jag är fortfarande väldigt mycket inne i en slags ”rinna av” period, där jag inte bryr mig om något förutom det som verkligen gäller: De boende.
Igår fick jag nog av att mina kollegor, inte alla dock, skiter i jobbets akvariefiskar så nu bor dom hemma hos mig istället, och det är väl ungefär det som mitt engagemang har sträckt sig till denna vecka.
Något som jag ändå måste nämna är att chefen idag var uppe och pratade med personalgruppen efter middagen, och då om allt och inget och det var väldigt kul. Jag önskar så att de kunde göra så lite oftare. Inte för att vi som personalgrupp behöver en dadda, men det gör att stämningar försvinner och att saker blir lite mer avspänt. Vår ena chef, den andra känner jag inte tillräckligt, har en jävla skön humor. En humor som passar såna som mig perfekt, lite lagom sarkastisk, frän och lite cool och det gör som sagt att saker blir lite mer, tja, mänskliga. Det gör att cheferna blir människor och inte vandrade miniräknare för de är ju människor.
Annars är det som det är på jobbet, och som jag nämnt innan i dagboksinläggen, jag har viktigare saker att bry mig om nu: Min hälsa.
Mitt hjärta gör sig påmind så fort jag anstränger mig för mycket, eller stressar upp mig. Då knyter det sig i bröstkorgen och jag blir livrädd. Jag behöver knappast tala om att det är enormt jobbigt psykiskt.
Men nu är klockan alldeles för mycket och det är dags för en Walle att krypa ner i sängen och sova lite. Ska hålla om kudden och drömma om att det är någon jag håller om, och vem vet? Kanske får jag en dag hålla om Någon, fast jag tvivlar. Mest på mig själv, som vanligt

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *