En röst bortom regnbågens land

Jag trivdes aldrig i landet kaos. Jag trivdes aldrig att leva där jag inte visste vem jag var. Så jag gick in i regnbågens land. Ett land där färgerna skiftade, ett land där kaoset kändes kul och där jag trodde det fanns gemenskap.
Men invånarna i regnbågens land var ytliga. De gnällde och de såg sig själva som offer. Invånarna i regnbågens land verkade aldrig vilka besöka andra länder, och de såg ner på de som inte bodde i regnbågens land.
Så jag har vandrat vidare. Jag har vandrat till landet bortom regnbågen. Ett land där alla trivs, där alla är välkomna och där alla får vara som de är. Det landet var det jag drömde om.
Där bor jag nu, i landet bortom regnbågen.
Hoppas du vill följa med mig på min resa och mitt liv.

Bookmark the permalink.

One Response to En röst bortom regnbågens land

  1. Chamilla says:

    Ser att du kommit vidare…till Nangilima. Välkommen, du behövde komma bort ifrån regnbågens land.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *