Ibland slår de alla rekord…

Jag testar clipmarks på bloggen och gör det med en artikel på E24 som verkligen kan vara den sämsta skit jag någonsin läst på den sajten, vilket är ett svårt rekord att slå med tanke på resten av smörjan.<br/><br/>Vad vill man egentligen säga med artikeln? Vad är man ute efter? Eller är det som vanligt, man har inte tänkt alls
clipped from www.e24.se

Jesus största chefsfloppar

2009-04-09 | Publicerad 10:34
 | 

Uppdaterad
12:35


Jesus är död. Men han går till historien för sitt ledarskap, ömsom fläckfritt, ömsom regelvidrigt. Här är hans tio största misstag.

Det ska sägas att Jesus levde i en enkel tillvaro. Ett höftskynke, några Labero-illusioner och lite klassisk rödvinsfilosofi förefaller ha räckt långt inför tideräkningens början.

Dagens ledare, å andra sidan, tvingas föra en ojämn kamp mot nedslående krångliga corporate governance-regelverk, rabiata miljöaktivister och otacksamma skattebetalare och minoritetsägare vars vett inte räcker ens till att inse betydelsen av rörliga ersättningar.

Med anledning av att den långhåriga legendaren ånyo gör entré på agendan, hedrad med ägg, syntetiska fjädrar och oetiskt påskgodis, har tidningen Chef lyft fram hans tio största ledarskapsmisstag

  blog it
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *