Det finns änglar på vår jord….

Titta på inslaget. Det är från Britains Got Talent 2009. Susan Boyle kommer ut på scenen, alla skrattar åt henne och hon sjunger så den som inte får tårar i ögonen av detta har inget hjärta. Detta är så starkt!

Vad kan vi lära oss av detta inslag. Jo, vi kan lära oss att det finns så många människor runt om oss som drömmer, som har talang men som vi dömer på grund av olika anledningar. Människor som aldrig får visa världen vad de fått, vad de kan och vad de kan prestera. Susan slog alla med häpnad, på samma sätt som Paul Potts gjorde för några år sedan och det är lika magiskt nu, om inte mer
Världen har fått en ny stjärna, Susan Boyle
Det finns ett längre inslag på You Tube med Susan men det får man inte lägga upp på hemsidan så du får besöka sidan Här i så fall
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Bookmark the permalink.

One Response to Det finns änglar på vår jord….

  1. Pingback: Walentines Värld » Susan Boyle - En hjältinna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *