Vilket förbannat hyckleri

Igår möttes man av följande meddelade på Blondinbellas blogg om man gick in där under Earth Hour…
blondnere
Idag kan man läsa följande:

Min pojkvän och jag kände oss lite trötta på tillvaron idag. Så då tyckte jag att vi kunde boka en sista-minuten-resa idag till ett varmt ställe, vad som helst gick bra. Och hittade vi inte det så skulle jag steka American Pancakes till oss. Jag ringde runt som en dåre till varenda resebolag och kikade på nätet men inga resor fanns idag så nu blir det pannkakor för vår del, definitivt billigare sätt att bli glad. Återkommer strax!
(Ps, köpte en resa till Mallis för oss om några veckor i alla fall men han vet inget än)

Seriöst! Den tjejen är ju för fan livsfarlig! Ska det vara såna som ska vara ”förebilder” för dagens unga? Jag blir alldeles galen av skräck när jag läser hennes blogg. Hur mycket fick kvällspressen egentligen när de stöttade och skrev om henne så till den milda grad att det blev snudd på dumhet.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Bookmark the permalink.

2 Responses to Vilket förbannat hyckleri

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *