Söndag, vilodag….skönt!

Dagbok 29 mars 2009

Har varit trött hela dagen idag. Jag tror jag börjar bil för gammal för sommartid, kan man bli det? Känner mig ju för gammal på allt annat så varför inte det också i så fall.
Dagen ägnades åt att skriva lite och se på film med Henke. Gårdagens Bond orgie fortsatte idag vilket ju aldrig är fel. Till middag blev det svensk megahusmanskost. Stekt fläsk och löksås. Med löksås menar jag nu riktigt löksås och ingen äckling Blå Band sås som smakar surt gammalt bôs. Allt smakade väldigt gott. Jag anser att kokta potatisar är något underskattat bland dagens svenskar. Finns det egentligen något bättre än potatis och sås?
I morgon är det jobbardag igen. Jobbar tidigt så det blir en tidig kväll idag. Skulle jobbat kväll men har bytt tur för tanten jag är kontaktperson åt fyller år. Ska göra tårta åt henne. Jag fullständigt vägrar låta de boende betala 400 spänn för lite grädde. Jävla ocker! Så jag slänger ihop en istället och samtidigt får de boende tårtan som de vill ha den. Annars är karuselltårtan inne i Göteborg. Den kommer från Hylands tid fick jag lära mig häromdagen. Den är sååå söt och äcklig, finns inga ord för hur genomäcklig den är. Men jag har å andra sidan aldrig riktigt förstått mig på göteborgsmat om jag ska vara ärlig.
Om jobbet finns det mycket att säga, men jag tänker inte gör det. Efter ett inlägg jag skrev i vintras håller jag nere all information till minimum när det gäller jobbet. Det blev kort sagt ett jävla liv om ett blogginlägg jag skrev, men inte från cheferna. Det ska tilläggas så inte någon tror att min arbetsgivare försöker sätta munkavel på mig. Nej, faktum är att mina chefer verkar vara de enda som inte bryr sig något nämnvärt om jag använder mig av yttrandefriheten.
Men för att hålla lugn och ro på arbetet bloggar jag om annat istället, och får väl sen släppa en bok om jobbet 😛
Det var ett rent underbart väder idag. Jag älskar så denna tid på året. Nu är det som mest underbarast när man känner att det finns ett liv efter mörkret och vintern. Man blir glad, varm och lycklig. Vårkänslorna spirar i en, och visst är det härligt.
Jo, hade en total ommöblering plus storstädning av mitt akvarium i fredags. Resultatet blev bra och jag hoppas jag fått bukt med Svart Algerna nu, men två fiskar verkar ha tagit för mycket stryk av stressen 🙁 Tror inte de kommer klara sig, vilket är synd *snyft*
Samtidigt har jag märkt att min Zuzzi börjar få astma, vilket jag fått lära mig är vanligt bland katter. Jag blir alldeles knäpp när hon inte mår bra, hon e ju min älskling och min bebis ju! Så jag avvaktar och kollar henne. Hon sitter för övrigt bredvid mig nu på skrivbordet och ser ut att undra när jag ska lägga mig så hon får hoppa upp och spinna tills jag blir galen.
Så jag får väl göra det då 🙂
Natti alla!

Bookmark the permalink.

One Response to Söndag, vilodag….skönt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *