Snart dags för IPRED!

DN skriver idag om att skivbolag och andra ligger i startgroparna inför ipred-lagens start på onsdag. Lars Gustafsson, vd för skivproducenternas organisation Ifpi, försöker i samma anda som alltid låta som att de nu kommer få övertaget gentemot piraterna.
Allt är precis som vanligt inser man när man läser artikeln. Den där coola attityden som menar att nu åker ni fast, och allt är verkligen som vanligt för självklart kommer inte piraterna ge sig. Självklart kommer inte folket betala överpriser för film och musik.
Nästa system är redan här och räkna med att vi om ett år ser nya gråtande direktörer på TV som klagar på att piraterna slår sönder marknaden. Allt är som vanligt…

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *