Dagens länktips

Danmark som ibland är före Sverige när det gäller att inte krångla så förbannat ligger långt framme när det gäller tv-arkiv på nätet. På ”Bonanza” hittar man stora delar av Danmarks Radios arkiv, och vet ni vad? Man får till och med höra titelmusiken! (lär er av det SVT)
Bonanza finner man hela serier som Matador och Riket och en väldigt massa annat.  Här är det som sagt HELA serier som visas och sajten verkar väldigt populär. I skrivande stund är Matador poppis, men det är den ju alltid i Danmark.
När får vi se liknande utveckling i Sverige? När ska dessa förbannat krångliga upphovsrättsregler lösas och när ska STIM/PIM och Pam och allt va de heter inse att detta är sättet att arbeta på om de någonsin vill komma till lösning med piratkopieringen.
Dessutom är det i SVT och SR’s fall helt sjukt att jag som betalar för TV-licens uppenbart inte har rätt till ”mina” egna program
Heja Danmarks Radio!
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *