Blondinwalle lider…

Jag fick för mig att skriva ett inlägg till om Blondinwalle, men sedan insåg jag efter att ha läst förlagan att här kan dikten aldrig någonsin överträffa verkligheten….

Sådär, efter en halvtimmas bråk med locktången för att få fina toppar och en Lindt mint-chokladkaka senare så är vi klara. Eller nästan, Maria har svårt att välja vad hon ska ha på sig. Och ändå har hon världens största garderob. Jag nöjer mig med samma klänning som jag har haft under dagen, har inte hunnit åka hem i mellan. Som tur så köpte jag en klänning från Elise idag så om vi förmodligen skulle gå ut efteråt kan jag ju alltid byta om på restaurangen. Nåja nu räcker det med töntiga i-landsproblem

*skrattar*
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *