Blondinwalle går upp ur sängen

Idag vaknade jag sent, vilket var skönt för festen jag var på igår drog ut på tiden. Tack gode Gud att mina Jeans från MQ som kostade 1239:- satt så bra, det gjorde saken lättare. När jag kom hem på natten tillagade jag och Roger en jättegod nattmacka med rysk kaviar och bacon från Hemköp. Självklart råkade jag spilla på min nya vita specialtillverkade skjorta från Good Life men Roger hjälpte mig att tvätta bort det. Jag hade ingen aning om att Via White tillsammans med Get rid of it från Starbuys tog bort alla fläckar så enkelt.
jeans4_632964a1

Jeansen kommer från MQ och skorna från Wear This

Idag ska jag på MUF möte igen. Det var ett tag sedan jag var med på ett sånt men det ska bli så kul! Jag älskar politik och hur man kan förändra världen, det är därför jag bloggar ju. Innan det ska jag träffa Aftonbladet för en intervju, det var 2 dagar sedan de skrev om mig nu så det är dags att uppdatera.
Igår såg jag en uteliggare som verkade ha skadat sig 🙁 Jag ville så gärna hjälpa men när man bara har kreditkort på sig är det liksom svårt att kunna göra nytta. Pengar är så himla dumma att bära och min plånbok från Bag This är för liten för både pengar och kreditkort. Jag hoppas att politikerna snart kommer på en lösning på det här, för jag älskar kreditkort men jag vill ju kunna hjälpa också!
Gud! Jag har såna svårigheter att komma på vad jag ska ha på mig idag. Tror jag ska ta kostymen jag fick skickad till mig. En mörk skitsnygg som säljs på Men for The best på Stureplan. Annars kanske det bara blir nåt enkelt. Jag har ett par nya push-up underwear som jag i alla fall ska ha på mig. De känns så sköna att gå med liksom, så fria och manliga. Tycker att alla killar borde testa dom! Man måste ju unna sig lite faktiskt i livet. Visst, det finns massor med jobbiga saker i världen men man kan ju inte bara tänka på dom. Ibland måste man få ha lite roligt och skoj också.
På tal om det! Var det bara jag som verkligen gillade Lina Rosings program? Jag tyckte det var skitkul ju. Synd att alla ska klaga hela tiden på allt! Linda är verkligen störtskön.
Nej, det får bli ledig stil idag känner jag. Jag har ett par andra skitsnygga jeans, 1499:-, och så någon snygg t-shirt till det. Har några från något exklusivt ställe som säkert passar.
jeans
Tror det kommer bli en rolig dag, jag ska ju alla fall förändra världen.
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Bookmark the permalink.

3 Responses to Blondinwalle går upp ur sängen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *