Blondinwalle är bakis

Åhh Gud vad trött jag är! Kom nyss hem från en jätterolig fredag med Niklas och Kalle. Först var vi på Stureplan och kollade runt lite. Vilka kläder det finns att köpa, när jag blir stor ska jag ha en stor modern klädbutik på Stureplan! Pappa har lovat att finansiera delar av det, och resten kommer jag säkert kunna skrapa ihop. Kvällspressen har lovat att hjälpa mig att dra pengar till min blogg. Är dom inte snälla så säg!
Jag köpte inte så mycket idag, det var något fel på mitt kreditkort tror jag, men det blev i alla fall en skitsnygg tröja från Touch me och en par assnygga byxor från Do me.  Jag ville ha någon skjorta också men hittade ingen som passade riktigt. Efter shoppingen tog vi en enkel middag med gåslever och tryffel innan jag ringde Bel-Air för att åka hem, vem orkar gå 4 kvarter när det regnar liksom! Blev så himla irriterad i bilen! Det var en liten repa i ena sätet så hela resan blev liksom förstörd. Jag som ändå sagt ifrån att jag vill ha rena säten utan repor i 🙁
Kalle handlade lite också föressten. Han fick för sig att han behövde ett par nya läderbyxor och shit så snygga de var. Jag tog självklart ett kort 🙂
zentai_bdsm
Väl hemma fick jag stressa, det är så mycket man ska hinna med i sitt liv. Bloggen skulle ha sitt och sedan var jag tvungen att ringa några samtal om mitt företag. Tack gode Gud att jag hade några mintpastiller från Eat Me hemma, de får mig alltid att bli lugn. Till det drack jag en jättegod drink gjord på granatäppeljuice och Vodka från Drink Me. Jag tycker att fler borde dricka det. Det är så himla mysigt med drinkar med sprit i.  Mitt i allt stök ringde Niklas och talade om att planerna blivit ändrade så först skulle vi äta middag på Feed Me. Egentligen kände jag mig inte det minsta hungrig men de har så god mat så jag sade OK. Ja, sedan var det bara att skynda sig.
På Feed Me mötte vi upp Andreas och Nina också. Andreas hade köpt en sån där skitsnygg modern hatt. Tidigare gillade jag inte hattar men har börjat inse att de nog är tillbaka igen så nu funderar jag på att skaffa en själv.
benedictus-senelis4
Så det blev en middag till nu, och jag kände mig både mätt och tjock när middagen var avklarad. Käner nu att jag får fasta några dagar framöver och bara dricka Grönt The från Swollow me. Sådana kurer brukar göra skitmycke nytta och på måndag ska jag ändå träffa min hälsocoach på Daniels Ställe så det kommer säkert bli kanon tror jag.
Annars blev jag så lycklig när jag hörde om Vanjas problem med AMF. Alliansen kommer vinna igen! Jippieeee!
Funderar på att åka bort lite. Är så trött på tilvaron faktiskt. Bara några dagar till nåt varmt ställe så man kan bättra på solbrännan. Inte för att sprayen är fel på något sätt men det blir liksom så kladdigt och jobbigt med det hela tiden. Tänk om de kunde uppfinna något bättre! Jag tror ärligt att det är viktigt för alla människor att sånt verkligen fungerar. Ja det får bli en liten resa till något kul ställe.
Jo slutligen, det går ju rykten om att företaget som står bakom denna blogg inte har bra ekonomi. Detta är inte sant alls. Anledningen till att fakturor och sånt inte blivit betalda beror på helt andra saker. Jag borde väl veta detta! Min pappa sitter ju i styrelsen ju!
Kramis alla!
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
Intressant.se

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *