Visst ska vi vara glada åt de nyförlovade!

bg7_vickan7_sx9f49f7_600
I två dagar har jag funderat på vad jag egentligen tycker. Jag har följt media och jag har funderat på min egen syn på monarkin. För egentligen är jag ju emot kungahuset. Egentligen anser ju jag att man inte ska kunna ärva ämbeten och så vidare, egentligen är jag ju röd, men…
Nyss så jag intervjun med Kronprinsessan och Daniel och mitt hjärta smälte. För inte kunde det bli bättre! Inte kunde vi ha fått en bättre prins än Prins Daniel. Aldrig har väl ”Victoria” sett så glad ut och så enormt avslappnad. Jag kände när jag tittade att vi kommer få en underbar Drottning en dag. Vilken karisma och vilken självsäkerhet hon utstrålade.
Det är mycket diskussioner om kostnader hos vissa just nu, men visst ska vi betala detta. I ett land där väldigt mycket just nu är totalt nattsvart behöver vi ett bröllop. Vi behöver lite kärlek, och vi behöver få kasta oss in i sagornas land lite. Bland nedlagda SAAB fabriker och varsel på Volvo behövs det lite kärlek. Inga jobb kommer räddas om vi struntar i bröllopet. Ingen kommer bli gladare om vi struntar i att vår Kronprinsessa gifter sig. Däremot kommer en del bli lite gladare om vi firar det, och det behövs i krisens Sverige.
bg4_vickan4_sx9f4cdb_400 Meddelandet om förlovningen kom i absolut rätt tid, och det var nog ingen slump. Kungen och hovet vet hur monarkin ska bevaras och med denna förlovning och kommande bröllop kommer familjen Bernadotte ha en medlem som är Sveriges statschef under en lång tid framöver.
Så jag är såld. Jag är glad för kronprinsessan som fick sin prins och jag hoppas också att prinsen kommer bli lycklig med ett liv vi andra knappt kan föreställa oss.
För visst vill vi att prinsessorna och prinsarna ska få varandra. Som det är i sagornas värld och visst är det kul att få ha det lite som i sagornas värld.
Grattis Vicktoria och Daniel, må ni leva lyckliga tillsammans  i alla era år!
Och grattis till Konungariket Sverige, vi har nyss inlett en era i vår tid som kungarike, och det ska vi vara stolta över!
Citat om kärlek o äktenskap

Det finns inget bättre skönhetsmedel än lycka.

~ Blessington ~

Intressant.se
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Bookmark the permalink.

One Response to Visst ska vi vara glada åt de nyförlovade!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *