Så har änglarna bestämt

Dagbok 22 februari 2009

Jag lärde mig en gång att knäckebrödsbloggar är tråkigt, och nu när man ska försöka skaka lite liv i den här bloggen igen är det väl just en sån knäckebrödsblogg man inte vill vara.
Jag har faktiskt ingen koll på om någon läser den här bloggen längre men skam den som ger sig. Om du mot förmodan skulle läsa så slänga gärna in en kommentar, får jag i alla fall en kommentar skriver man ju för någon 🙂
Denna lördag har mest bestått av baksmälla och en fot som värker något enormt. Jag har gjort något med den igår för idag kan jag inte stödja mig på den alls. Sätter jag ner den skriker jag i smärta. Så man har haft vissa problem med att röra sig idag, och i morgon ska man jobba…..
Har en hel del fylleångest från igår. Har en känsla av att jag sökt jobb hos alla som jobbar inom min stadsdelsförvaltning. Bland annat ska jag ha försökt charma några som jobbar på Bibblan genom att citera Strindberg *suck* Nåväl, jag är ganska säker på att jag kommer få höra allt, om och om igen så det oroar jag mig inte för.
Nu är klockan som vanligt för mycket och det är väldigt hög tid att sova. Ska drömma om Vad gudarna har bestämt inatt, för hjälp vad jag föll för Mollys låt.
Den hade jag velat kramas med någon med. Synd bara att den Någon inte vill detsamma…
Nattis

Bookmark the permalink.

3 Responses to Så har änglarna bestämt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *