Melodifestivalen 2009, Deltävling 3 Leksand: Summering

event_img_lEtt enormt tråkigt startfält i en annan kul show. Så kan man sammanfatta Leksand vecka i stafetten.
En sak som i alla fall är klar är att Duellerna nu börjar sätta sig och visst funkar de. De är faktiskt nyttiga för spänningen. Tyvärr råder inga dueller bot på en vecka när låtarna i sig var så extremt ointressanta så tur då att Petra Mede finns, och som vanligt var hon underbar! Jag älskar klippen från tidigare år när hon dyker upp, och idag skrattade jag högt åt ”Dover Calais” och frisyren hon hade. Skitsnyggt gjort och kanonkul! Hennes gliring till Carolas langare var även den ett inslag som fick en att skratta högt.
Resultatet av första duellen med att E.M.D åkte till Globen gjorde bara att min allergi mot dessa tre sjungande killar ökade. Usch! Nu fick jag tvingas att lyssna på eländet igen och den blev inte bättre, snarare tvärtom.
Andra duellen kändes först spännande men sen när repriserna av låtarna kördes kände jag att Molly skulle ro hem detta ganska säkert Två ballader emot varandra, och då Molly i ena sidan med den rösten. Klart den skulle vinna! Vilken den ju också gjorde. Så BWO får åka till Andra Chansen i år och där möte Lilli & Susie, kan de bli mer spännande?
Nej, denna vecka var ingen bra vecka, och nu hoppas vi alla att nästa veckas sista deltävling blir bättre och mer intressant.

Reslutat Skellefteå:

Till Globen: E.M.D och Molly
Till Andra Chansen: BWO och Rigo & Topaz Soundsystem feat. Red Fox
Internationella Juryns låt: Sofia – Alla
Intressant.se
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Bookmark the permalink.

One Response to Melodifestivalen 2009, Deltävling 3 Leksand: Summering

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *