Jag förstår mig inte på överklassen…

Taget från nyhetskanalen
The Fat Duck i Bray, väster om London, har tre Michelin-stjärnor, men trots det har ett 40-tal personer de senaste veckorna klagat över magsjuka efter ett besök där. Stjärnkocken Heston Blumenthal stänger krogen tillfälligt, medan detektivarbete pågår för att hitta orsaken.
The Fat Duck öppnade 1995 och räknas som en av de bästa i världen. Trots priset, cirka 1 600 kronor för en avsmakningsmeny, måste gästerna boka bord månader i förväg. Men så får sedan de njuta av läckerheter som snigelgröt, lax i lakritsgelé och baconglass.
—————————
Ok, synd på de som fick magsjuka men är de verkligen säkra på att det är magsjuka och inte ren normal äckelkänsla efter att ha ätit skiten? Snigelgröt???? Baconglass???? och det betalar idioterna 1600 spänn för?
De ska ha magsjuka om de medvetet äter sånt. Det påminner om middagen i Indiana Jones
Överklassen är sjuka
Läs även andra bloggares åsikter om ,

Bookmark the permalink.

2 Responses to Jag förstår mig inte på överklassen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *