Fyllesnack

Dagbok 21 februari 2009

haha, du är egentligen inte bög.. du är bara lat
Det var Peter som sade det idag till mig, och det stämmer kanske. Kul va de i alla fall 🙂
Har druckit alkohol idag, massor med alkohol. Var på någon pubkväll som fritidskommittén ordnat för hela stadsdelen. Det var, konstigt nog, schlagerkväll med frågor om ja just det.
Förutom en tråkig känsla av sorg på grund av nyheten om På spåret så var det jättekul! Ölen kostade 25 kronor för en halvliter och jag började med att köpa tre, och sen 4 till, och sen tror jag att jag köpte några till innan jag började köpa vin för ölen tog slut. Full blev jag, fullast av alla!, och jag har nyss gått igenom mobiltelefonen för att se vilka jag ringt som jag inte borde ringt till och vilka jag skickat SMS till. Lite förvånad märker jag att jag skickat väldigt många SMS till väldigt många som var där ikväll. Känns som att jag kommer höra om detta nästa vecka, men va fan! De bjuder vi på!
Det var skönt att vara så packad, det enda tråkiga är att alkoholen försvinner så jävla snabbt ur kroppen på mig igen, men det är ett ok jag får bära.
Det var i alla fall en kul kväll där både skratt, snack och minnesförlust blandades med lite känslor och love. Så som det ska vara.
Det vackraste som finns var där, och jag fick krama henne massor! 🙂
Kanske har Peter rätt, kanske är jag bara lat
P.s Ingen brydde sig om På spåret faktiskt, men fan va jag kommer sakna Ingvar och…hmm,,,den andre som jag inte kommer på namnet på D.s
P.s.s Hellberg är det ju! D.s.s

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *