Det närmar sig!

event_img_l

Bara några timmar kvar och som vanligt kommer jag följa deltävlingar och annat i samma trevliga anda som jag gjort i evigheter (2 år) nu.

Här kommer du kunna läsa om låtarna och här kommer du kunna läsa om vad jag tror och hur det gick. Självklart kommer allt runt festivalen som inte rör artister som rasar nämnas. Det sista gör så många andra bättre än mig.
Inget lämnas åt slumpen
Enligt kvällspressen var gårdagens generalrepetition krånglig och massor med saker fungerade inte. Självklart har SVT fixat till detta tills ikväll, och om inte blir det ju ännu mer att skriva om.
Redan nu känner jag på mig att vi tyvärr måste genomlida Björn Gustavsson någon gång även detta år, men det får vi väl ta. Han slog ju faktiskt igenom i det här spektaklet förra året genom att barnsla sig till Haddaway. Fast jag ska inte klaga, är det inte kul att hela svenska folket kan skratta åt samma saker som 15 åringar garvar åt när de dricker folköl.
Nåväl dags att börja förbereda sig Svenska Folket! Om 6 veckor har ungefär 15 miljoner människor sett allt eller delar av Melodifestivalen, det är fan inte illa i ett land med 9 miljoner invånare.
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *