Jag fimpar, dag 5: Hej och hå

Fortfarande inte en enda cigg! Jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv. Sedan ska det tilläggas jag drabbats av den värsta förkylning i mitt liv, det hjälper men ändå: Än så länge går det bra, mycket bättre än förväntan..
Många säger att det kan komma en kris 2 veckor in i det här, som om kroppen då gör den sista ansträngningen till att få lite nikotin, och jag är beredd. Jag har mina tuggummin och står redo att möta demonerna.
Från och med i morgon ska jag byta ut varannat nikotingummi mot ett vanligt, jag tänker inte bli fast i att tugga i mig skiten nu när jag försöker bli av med ovanan.
Så det går framåt! Visst, ibland känner jag suget, men det går allt snabbare över. Hoppas det håller i sig, så får jag världshistoriens slut på rökningen.
Förövrigt insåg jag idag inne hos en boende hur jävla äckligt det är med cigarettrök, fy fan va de stank.

Bookmark the permalink.

One Response to Jag fimpar, dag 5: Hej och hå

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *