Jag fimpar, dag 2: Jag befinner mig i helvetet

Vad är det för skit jag stoppat i mig? Efter 2 dagar är jag helt slut. Jag skakar, är trött, depp, arg, ledsen, och det enda jag kan tänka på är de där förbannade ciggen. Gud vad jag vill röka.
Hur kan detta vara tillåtet? Hur i alla glödheta frågors namn kan ett modernt kan tillåtna cigaretter?
Läser runt på hemsidorna hur man ska lyckas. Alla dessa hemsidor är så jävla glada och käcka. Jag vill slita tag  i sidornas författare och skrika JAG VILL HA EN CIGG! KAN DU FATTA DET OCH SE INTE SÅ JÄVLA GLAD UT!
Jag ska klara det här. Jag SKA klara det här, men det kommer bli jobbigt. Jag tror jag står inför det svåraste jag gjort i mitt liv.
Men redan idag märkte jag en skillnad. Jag hostade inte som en idiot på morgonen när jag vaknade, och det var dag 2! Sånt håller mig stark!

Bookmark the permalink.

One Response to Jag fimpar, dag 2: Jag befinner mig i helvetet

  1. Andreas says:

    Det är jobbigast de 2-3 första veckorna sedan lugnar det ner sig. Efter ca 2 månader kommer sedan det jobbiga tillbaks i några veckor till. Efter detta brukar det vara ganska lätt, sålänge man inte får för sig att man visst klarar av att feströka.
    Det är värt det iaf. Bara att slippa rökhostan och ständiga förkylningar är riktigt nice, att man dessutom sparar pengar, får mer ork och luktar godare är inte heller fel. Det enda negativa jag märkte när jag slutade var att man saknade sina korta små pauser väldigt mycket (speciellt på jobbet och jobbiga sociala sammanhang), försök ersätta dem med fruktpaus el. vattenpaus t.ex. Själv ersatte jag dem med godispauser, vilket iofs fungerade fint, men det gav ju en del biverkningar :).
    Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *