Snart dags att gå till jobbet!

Dagbok 1 december 2008

Ännu en dag är över, en dag man mest sysslat med familjära ting och annat. Hade tänkt att besöka Domkyrkan idag som hade minnesmässa med anledning av World AIDS Day men orkade inte gå ner. Känner allt mer att allt jag gjort, sysslat, slåtts och tänkt när det gäller HBT (för det var mest därför jag brukade besöka kyrkan den 1 dec) inte spelar någon roll längre. Så istället var jag hemma på kvällen och tittade på film med Henke.
Jag och han var på teater i lördags och såg Park Aveny. Jag är fortfarande salig efter denna fantastiska upplevelse, det kommer en recension på den snart. Pjäsen var en av de mest fantastiska jag sett på teater i mitt liv.
Om 5 timmar ska jag gå upp och gå till jobbet. Jag har drabbats av några löjliga sömnsvårigheter så sover gör jag när jag stupar, men sånt e livet. Det brukar vara så här med det denna sida av året. Jag ska ha köksturen i morgon så den blir ”enkel.
Det händer en massa på jobbet just nu annars. Vi ska istället för en enhetschef ha två stycken, anledningen har väl inte sagts högt men man är ju inte helt korkad. Det som mest intresserar mig är hur fan det finns pengar till sånt när det ska gnällas om man vill ha 5 timmar extrapersonal på helgerna men så är det. Till chefer, utredningar och möten finns det alltid pengar till men när man behöver dödsvak ska man spara och helst ska dödsvaket springa mellan två döende boende samtidigt.
Respekten har försvunnit från Göteborgs Kommun, och det enda som tröstar mig är att de som idag tar besluten kommer snart komma till våra boenden, då är DE gamla och VI jobbar fortfarande. Då lovar jag, jävlar vad vi ska spara in.
Sedan jag slutade skriva har jag annars börjat jobba med dagtid än innan. Från början var det ett tvång men nu trivs jag ganska bra med det, dagen blir längre och man får se lite sol ibland. Sånt är aldrig fel 🙂
Jaja, nu ska jag gå och lägga mig och lyssna på Lantz i P1. Jag laddade hem 250 avsnitt från SR’s hemsida så mobilen är full av Lantz, vilket jag är glad för då jag dyrkar henne.
Nattis alla

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *