Smärta

Dagbok 15 december 2008

Jag tror att något är riktigt galet med min rygg, riktigt riktigt galet.
Normalt när jag får ont värker det ner i högra benet, som diskbråk ”Ska” göra
Nu värker det i båda benen och det värker något så jävla mycket.
Det tog mig över en timme att komma ur sängen idag, och när jag väl stod upp skrek jag av smärta. Tror faktiskt att jag aldrig haft så ont i hela mitt liv och med kraft och envishet kommer man långt, för jag tänkte fortfarande på att jag INTE ville ha mer förbannade karensdagar så jag haltade till jobbet. Det tog ett tag men jag kom dit, för att självklart ringa in en som kunde komma och avlösa mig.
Sedan när jag var hemma igen beställde jag pizza och lyckades med konststycket att tappa pengarna på golvet när de ringde på dörren. Tack gode gud för att dörren var olåst så pizzakillen fick hjälpa mig upp *skrattar*
Nu vågar jag inte somna. Dels för att jag funderar en del på vad det är för fel på min rygg, för så här ska det inte vara, men också för att jag fasar för att behöva gå upp i morgon.
I love my life

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *