Rygghelvete

Dagbok 14 december 2008

Så gav ryggen upp igen…
Redan i tisdags fick jag någon form av krampanfall i ryggen när jag skulle försöka hindra en boende att åka i golvet. Idag ramlade samma boende klockan 15:10 och vi fick upp honom. Klockan 15:30 larmade samma boende och gissa vad, han hade ramlat igen! Ärligt blir jag ganska irriterad. Detta är ingen dement boende utan helt enkelt så vägrar han lyssna på oss, och självklart sade min rygg STOPP. Hela ryggen låste sig och det var bara att genom att hålla sig mot väggarna gå vidare och se glad ut. Att plocka ut diskmaskinen som normalt tar 5 min tog 30. Samtidigt blir man stressad för man tycker synd om de man jobbar med och snart kommer man få höra ”Va gjorde han där då om han hade så ont”, inte från dom jag jobbade med idag men säkert från andra. Det finns ju huggormar lite överallt.
Nu är jag helt slut när jag gått 10 meter och i morgon ska jag jobba. WHOOHOOOOOO!
Jag vägrar, och jag menar vägrar, förlora pengar på den där förbannade karensdagen på grund av att jag måste spring och lyfta upp folk från golvet var och varannan timme. Jag har ofta funderat på det, hur jävla sjukt det är att jag ska förlora hundratals, och om jag får vara hemma länge så blir det tusentals, kronor när jag skadar mig i jobbet. Behöver jag säga att jag nu längtar ännu mer tills mitt möte på onsdag.
Så det har inte skett ett skit mer idag. Det värker i rygg, i ryggslut och ner i benet, och vilket årtionde som helst kommer jag säkert få hjälp från Göteborgs stads sjukvård. Yeah right.
Kyss mig i arlset, läkarhelveten

Bookmark the permalink.

One Response to Rygghelvete

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *