Mamma Mia Kevin!

Dagbok 13 december 2008
Just i denna stund inser jag att det är lucia idag. Det är inte mycket till julstämmning man känner i år alltså…
Nåväl, dagen har bestått av arbete. Min chef kom upp idag och meddelade att mötet jag ville ha blir på onsdag klockan 14:00. Hon visste redan vad det handlade om, men jag sade det igen: Att jag ville blir omflyttad. Sedan hade vi ett snack på någon kvart och det funkade bra. Jag sade mest vad jag kände och hur jag tyckte, och vi enades både om att fortsätta samtalet på onsdag, så vi får väl se hur det går.
Det var stressigt på jobbet idag, vet inte riktigt vad timmarna tog vägen men de räckte inte till i alla fall. En boende var sjuk och förvirrad och då verkar klockan börja snurra ännu snabbare. Fast vi hann med det mesta i alla fall, sedan är jag övertygad om att de som kommer efter självklart kommer hitta saker att klaga på men om det inte skulle ske hade jag ju inte jobbat där jag jobbar. Jag menar, tänk att säga något i stil med ”Bra gjort”. Sådana vänliga saker kan döda! *OBS JAG ÄR LITE IRONISK*
På vägen hem ringde Poppe som är i stan och frågade om jag kände för att vara lite gay. Med det menas att sjunga med till låtarna i Mamma Mia. Fast först klarade jag faktiskt av att se 10 min av Idol, vilket är längre än jag någonsin klarat innan under seriens 5 år. Fast Kevin va söt och visst lyser det gay om honom. En sak jag lärt mig är att det alltid är extrem gayvarning när de där frågeformulärerna inte har med frågan ”Flickvän”. Jaja skit samma, han verkar ju va en duktig artist och det är skönt att landets homos och kvinnliga 14 åringar nu har en ny våt dröm att hänga på väggen och samtidigt är en artist redan spikad att dyka upp på Liseberg sommaren 2009, och samtidigt är en sommarkväll 2009 bokad för mig då jag inte ska besöka Liseberg 🙂
Efter det blev det alltså Mamma Mia! Herrejösses vilken dålig film men samtidigt vilken feeel good känsla det är över den. Idag sjöng vi duetterna och jag fick vara både Stellan Skarsgård och Meryl Streep. Det var kul!
Så kvällen blir riktigt lyckad i alla fall, vilket ju är kul och det känns bra att ha fått komma ifrån den lite småtrista vardagen lite. För en kväll med Poppe brukar mer ofta än sällan starta lite smågay och sedan bli, kanongay 😛
Nu är det som sagt Lucia och den ska jag tillbringa på jobbet. Jag arbetar sent både lördag och söndag men det ska väl gå hoppas jag. Man vet ju i alla fall vad man har att göra.
Natti dagboken, nu ska jag sova, kramas och mysa

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *