Alla dessa rörliga bilder…

Är det bara jag som är dödstrött på alla TV-bilder som varenda tidning nu envisas med att ha på webben. Det går snart inte gå in på en tidnings hemsida utan att bli överfallen av ”klicka här” utrop och självklart ska allt börja med en reklamfilm som man oftast inte kan komma förbi.
Jag, bakåtsträvare som jag är, vill ha det till att tidningar ska vara just tidningar. Hos dom vill jag läsa vad som hänt men det börjar bli allt svårare nu. För mig ska det gå snabbt. Jag vill gå in, se på vad som hänt, läsa igenom de viktigaste nyheterna och sen lämna sidan. Jag som också då inte är intressead av kvällspressens normala ”Vi skriver om sex, för det säljer” stil har nu bara hittat ytterligare en anledning till att inte besöka de sidorna alls.
Expressen har nu till exempel i skrivade stund Svarta Rubriker om hur snöstormen kommer slå mot Sverige idag. Problemet är bara att det är en film man ska se på, och det intresserar mig inte.
Nej, jag saknar tiden då tidningar var tidningar. Ja ibland saknar jag också tiden då tidningar ibland skrev mer om nyheter än om IDOL men den tiden är väl förbi

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *