Åke! I´m back!

Våren/sommaren 2007 förlorade jag viljan och kraften att skriva. Ingenting var längre intressant och ingenting var längre kul att skriva om. Så har det varit sedan dess, tills nu.
För några dagar sedan kände jag orden komma in i mig igen, och samtidigt ville dom ut. Jag satte mig ner och började skriva och hurra vad bra det gick!
Kanske behövde jag den här pausen? Kanske behövde jag förverkliga en del av de tankar jag burit inom mig i så många år? Kanske behövde Walentine en paus från sig själv och andra? Jag vet inga direkta svar på frågorna, men det jag vet är att trots att denna blogg mest bestått av onödigt gnäll de senaste 18 månaderna så har folk fortsatt läsa och komma tillbaka. Självklart är det kul!
Så jag är väl tillbaka nu kan man säga. Lite äldre, men inte direkt visare. Mycket har hänt, enormt mycket faktiskt, och samtidigt har annat stått still. Antagligen så som livet i sig självt är.
På bloggfronten har det också hänt mycket. ”Bögbloggarna” är fulla med sminktips och rosa kläder och Linda Rosing tjänar storkovan på att vara känd och inget annat. Samtidigt har de som har något vettigt att säga skrivit kilometervis med nyttiga, fantastiska och tänkvärda texter. Följt med har jag gjort, kommenterar har jag inte orkat.
Snart får vi ju också gifta oss, och vägen dit har varit rent ut sagt barnslig, men nu är vi snart där och där finns den största skillnaden kanske på världen idag och för 18 månader sedan när jag tog en paus från detta.
Då var det fortfarande en kristen/judisk/muslimsk synd att vara bög och vilja gifta sig med en av samma kön. Den biten verkar alla släppt idag. Nu pratar man om det historiska värdet i att behålla äktenskapet. Jag ler nästan lite åt fanatikernas kamp att någon ska stanna kvar och lyssna på dom.
I Sverige har vi haft en borgerlig regering i 2 år nu, och det lilla som sossarna inte lyckades klanta bort innan de försvann har snart borgarna förstört. Samtidigt lyckas sossarna med konststycket att gå NER i opinionen i ett skede i vår historia då det borde vara det enklaste i världen att förklara hur mycket kapitalism och nyliberalism i stil med ”JAG VILL HA ALLT” skadar. Det är nästan så man blir kristdemokrat i rena förskräckelsen över hur Socialdemokraterna sköter detta.
Men men, jag känner på mig att jag återkommer om detta. För nu är jag tillbaka. Min lilla plats i världen är här, och nu tänker jag börja berätta om den igen
Jo en sak till, jag gjorde det idiotiska misstaget att använda WordPress automatiska uppdatering vilket medförde att alla mina kategorier försvann. Någon gång när jag har 1 år på mig ska jag fixa till det.
Puss på er alla

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *