Är det bara jag…

som är jävligt trött på Tito Beltran?
Jag är så förbannat less på att läsa hur jävla synd det är om honom. Han ÄR fälld för övergrepp och tills motsatsen bevisas kommer jag anse att han är skyldig.
Sedan allt hans skitsnack om hur jävla mycket offer HAN är i Sverige och hur genomjävliga vi alla är här. Jag tycker att Tito ska flytta tillbaka till Chile faktiskt. Han säger ju sjäv att de minsann förstår honom och beundrar honom där.
Flytta till Chile Tito, och lämna detta genomjävliga land. Du gör inte bara dig själv en tjänst, vi andra slipper höra om dig.

Bookmark the permalink.

5 Responses to Är det bara jag…

 1. SAIMON says:

  VAD TROR NI ERA NAZIST SVIN JAG TROR PÅ TITO ERAN KULTUR E OCH DRICKA KNULLA SEN NI ÄR SMÅ PLUS ALL RYCKTE MAN HÖR OM SVENSKA TJEGER OBS INTE ALLA MEN 80 PROCENT LÄMNA TITO BELTRAN I FRED NI ÄR ETT SVARTSJUK SAMHÄLLE HELSNINGAR SIMON MIEVILLE

 2. SAIMON says:

  SNÄLLA NI ÄR SÅ ÖMTÅLIGA PLUS DEN DÄR FULA CAROLA TROR JAG INTE SKVATT OM PTSSSSS

 3. Ekorren says:

  Skrev samma sak efter förra karusellen när vi bara va massa rasister här i Sverige. Men iaf kul att se att ditt bloggande är igång igen.
  Oj ser att du har en mini Tito här o kommenterar.

 4. Jag tycker Tito mest är pinsam, med sitt eviga påstående att han är oskyldig OCH SKALL BEVISA DET!
  Hur går det till? Det kan man aldrig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *