Vad tyst det blev om Liseberg

Tänk, det var fel på konstruktionen och inte nog med det, Liseberg HADE följt alla riktlinjer de skulle följa, och som om inte detta räckte så är nu alla liknande konstruktioner i hela världen avstängda.
Stackars er kvällspress och Borås Tidning 🙁
Och stackars alla er anställda på Liseberg som inte längre är intressanta.
Tystnaden blev total och nu är det bara en fråga kvar…
Hur kan det enligt Aftonbladet vara 69 personer som skadats på Liseberg i år när det enligt Expressen var under 50?

Bookmark the permalink.

2 Responses to Vad tyst det blev om Liseberg

  1. Rexxie says:

    Jamen, Liseberg skulle ju naturligtvis ha sågat upp konstruktionen varje kväll för att kolla inuti! 🙂

  2. Lisebergs anställd says:

    Jag är en av Lisebergs anställda och jag är extremt besviken på allt skitsnack som alla tidningar har skrivit och det dom skrev när olyckan skedde. Knappt hälften av allt var sant, allt handlar bara om att få publicitet. Olyckor händer, så är det bara. Det betyder inte att Liseberg är slarviga med säkerheten för så är det absolut inte!! Som sagt olyckor händer, tragiskt men sant… Och överallt i världen så försöker man alltid göra allt för att undvika dom men livet är fullt av otäcka händelser, går tyvärr ej att undvika…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *